Bemer - Energimedisin

Dette bare må du ha Ingvild, var ordene til min lege Siri Aabel. Hun var ikke tvil der jeg lå i en seng helt utmattet og alvorlig syk. Jeg hadde nesten ikke vært ute av sengen på 6 måneder. Uten mulighet til å bevege meg slet min kropp og blodsirkulasjon ekstra.  Etter 20 min på dette underlaget var jeg ikke i tvil- noe skjedde i kroppen og det kjentes positivt- en lettere følelse etter bare 1 gang på Bemer. Jeg hadde plutselig en bedre flow i min blodsirkulasjon og det merket jeg faktisk. 

Bemer ble så en veldig viktig del av min tilfriskningsreise og er fortsatt en viktig del slik at jeg nå også holder meg kronisk frisk.

 

«Bemer fysikalsk terapi» – en medisinsk metode som påvirker sirkulasjonen på kapillærnivå. Vi kaller det mikrosirkulasjon. Oksygenopptaket øker med 30%!

Det dreier seg om et lavfrekvent pulserende magnetfelt. Bemer har vært på markedet siden 1998 – tilgjengelig i over 40 land, brukes på samtlige sykehus i Ungarn og på over 4500 sykehus og legekontor i EU.  Dokumentasjon finner du på Pubmed. Link?

 

En kort video på 38 min viser hvordan sirkulasjonen øker etter bare 90 sekunder på BEMER underlaget. Dette er skikkelig WOW! Se den her: 

 

Jeg har Bemer i min klinikk og du kan teste ut Bemerbehandling hos meg i tillegg til nevrorefleksologi.

 

Her finner du Link til  Bemer shop hvor du kan kjøpe utstyret: 

https://shop.bemergroup.com/no_NO/home?partner=ingvildsynnes

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *