Behandlinger

Nevrorefleksologi er en medikamentfri, manuell behandlingsmåte. 

Nevrorefleksologi er læren om nervesystemets reflekser. Med ulike teknikker jobber man systematisert på hele hudens flate for å stimulere blod- og lymfesirkulasjon, muskulatur, skjelett, bindevev, organer, hormoner og nerver. Behandlingsformen er utviklet i Norge og søker å ta tak i dagens helseutfordringer.  

Nevrorefleksologisk behandling er medikamentfri og helt naturlig og er derfor også fri for bivirkninger.
 
Behandlingen påvirker kroppens egen evne til å balansere og reparere seg selv. Det er nervesystemet som styrer alle prosessene i kroppen.

Via punkter i huden kommuniserer vi direkte med nervesystemet.

Vagusbehandling

I nevrorefleksologien mener vi at vagus nervus (hjernenerve 10) er involvert i en rekke plager som blandt annet stress, indre uro, mage-/tarmproblemer, hjertebank og søvnproblemer.  Ved vagusbehandling vil vi i hovedsak behandle punkter på underarm, mage og ører.

 

Bekkenet - PSOAS

I nevrorefleksologien mener vi at muskulaturen i bekkenet (psoas major, iliacus, piriformis og utadroterende) er hovedårsaken til plager i bevegelsesapparatet som ryggplager, skulderplager og kneplager. Ved bekkenbehandling behandler vi i hovedsak punkter på føttene, setet og i magen.

Lymfesystemet

Lymfesystemet er kroppens avfallssystem og en stor del av immunforsvaret.

I nevrorefleksologi mener man at et dårlig fungerende lymfesystem kan gi plager som for eksempel: immunproblematikk, hodepine, treg mage og stiv nakke/skuldre/rygg. Ved en lymfebehandling vil en nevrorefleksolog behandle legg og fot.

Bindevevet

Bindevevet er som et elastisk spindelvev som forbinder musklene til skjelettet og støtter, beskytter, styrker, avstiver og binder organene sammen.Det ytre bindevevet kan sammenlignes med en våtdrakt. Denne våtdrakten kan føles for trang når bindevevets elastisitet har avtatt og tilpasset seg kroppsposituren. Dette kan blant annet skyldes stress, som skaper spenninger i kroppen og kan medføre at bindevevet trekker seg sammen og blir stivere.

Prisliste

FAQ

Nevrorefleksologi er en medikamentfri, manuell behandlingsmåte.

Læren om nervesystemets reflekser. Behandlingen påvirker kroppens evne til å balansere og reparere seg selv. 

En behandling varer i ca 30 minutter.

Nevrorefleksologen jobber på huden og benytter hendene og sonestaver som redskap i behandlingen. 

Nevrorefleksologi Voksne 850,-
Student/barn 750,-

BEMER Behandling 250,-

Prisen gjelder pr. Konsultasjon

Du kan booke time på kontakt oss og på tlf 92862622

Avbestilling gjøres via telefon.

Avbestillinger gjort senere enn 24 timer før original time vil bli belastet. 

Vil du vite mer?

Kontakt oss i dag for en konsultasjon